El diumenge, 14 de juny tindrà lloc la 6a edició de l'Adrifolk
D'11 a 14.00 hores a la plaça 25 d'octubre del Barri del Besòs de Sant Adrià
Redacción - 11/06/2015 05:13
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11416

Aquest diumenge, 14 de juny tindrà lloc la 6a edició de l'Adrifolk (Festa de Cultura Tradicional Catalana) organitzat per la Colla gegantera de Sant Adrià, els Castellers de Sant Adrià, l'Esbart Dansaire Sant Adrià, el grup Sardanista mil·lenari, els Pessebristes de Sant Adrià i la TRONADA de diables i diablesses de Sant Adrià i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Enguany retornen a l'esperit inicial de la Festa, que consisteix en realitzar l'Adrifolk alternativament a cada marge del riu Besòs, durant les darreres edicions es va decidir realitzar-lo a la Plaça de la Vila i enguany tornen als seus inicis, al Barri del Besòs de Sant Adrià.

Els actes començaran a les 11.00 hores amb una Cercavila de totes les entitats participants que tindrà el seu origen a la plaça ubicada al Parc II i transcorrerà pels carrers del barri finalitzant a la plaça 25 d'octubre (centre neuràlgic de tota la Festa).

Totes les entitats realitzaran d'11 a 14.00 hores a la plaça 25 d'octubre tallers de les seves activitats. Un matí ple de tallers de Cultura Tradicional, per afavorir que la ciutadania pugui gaudir i provar el que se sent al formar part d'un grup tradicional, hi haurà un ventall molt gran de tallers; podran sentir la força dels bastons al ballar la seva dansa, aprendre danses-jocs tradicionals, fer ballar els gegants i els gegantons de la ciutat, sentir a la pròpia pell les sensacions de formar part d'un grup de diables i apropar-se al món de la percussió i el foc, viure les sensacions de fer pinya amb els castellers de la ciutat, aprendre a ballar sardanes o fer titelles. Uns tallers pensat per a tota la família.

Simultàniament i durant tot el matí les diferents entitats realitzaran a la plaça els seus lluïments pel gaudiment de tothom i es finalitzarà amb un gran Fi de Festa amb Foc.

Amb aquesta jornada d'Arrel Tradicional es vol promocionar i difondre la cultura tradicional catalana a Sant Adrià i potenciar la participació de la gent a les diferents entitats participants.

Recordeu: Adrifolk diumenge, 14 de juny d'11 a 14.00 hores a la plaça 25 d'octubre del Barri del Besòs de Sant Adrià.