El PP de Badalona retreu a l'alcaldessa que encara no s'hagi reunit amb la gerència de BSA i li recorda que això hauria d'haver estat prioritari
Els membres del PP al consell d'administració han demanat per escrit la convocatòria d'un consell extraordini i urgent per conèixer la nova situació
Redacción - 25/06/2015 20:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11510

El regidor del grup municipal del PP de Badalona i membre del consell d'Administració de BSA Ramón Riera ha retret avui a l'alcaldessa de Badalona que en els seus primers dies de govern no s'hagi reunit amb la gerència de Badalona Serveis Assistencials (BSA), empresa que gestiona l'Hospital Municipal. "BSA és la principal empresa municipal i està immersa des de fa temps en un procés complicat per tal d'eixugar el deute que hi ha amb els treballadors, de tal manera que sembla inaudit que una de les primeres accions de l'alcaldessa no hagi estat apropar-se a aquesta qüestió i interessar-se".

Ramón Riera considera que "l'alcaldessa hauria d'haver accelerat una trobada amb la gerència de BSA per tal de conèixer de primera mà la situació i els compromisos de pagament que s'havien de complir amb els treballadors, uns compromisos que estaven aprovats pel consell d'administració de la societat i també pel Ple de Badalona".

El regidor popular ha explicat que "hi havia el compromís que el mes de juny es paguessin unes quantitats que havien d'anar destinades o bé a pagar la paga del Nadal de 2012 o bé al pagament d'una part del 5% del sou retingut indegudament". "Lluny d'això, la quantitat que s'ha transferit de l'Ajuntament a BSA és en bona part per pagar proveïdors, de tal manera que la resta no arriba per fer front als compromisos que hi havia pactats i aprovats", ha afegit el regidor popular.

Davant d'aquesta situació, els quatre regidors del grup popular que són membres del consell d'administració de BSA han demanat per escrit la convocatòria d'una reunió extraordinària i urgent d'aquest consell per tal de tenir informació sobre la nova situació creada i conèixer també les previsions de pagament per part de la Generalitat.

D'altra banda, Riera reclama a l'alcaldessa "que prengui consciència que BSA és la més gran de les societats municipals i que és una empresa que necessita una atenció prioritària, tant per la mena de servei públic que ofereix a la ciutadania com pel fet que arrossega conflictes que vénen de molt enrere". "La reunió amb BSA hauria d'haver passat clarament per davant d'altres coses que ha fet l'alcaldessa aquesta setmana", ha afirmat Ramon Riera.