Pòquer de victòries pel Club de Rem Badalona

Club de Rem Badalona - 29/06/2015 03:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11522

El Club de Rem Badalona ha aconseguit un pòquer de victòries a la II Regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut en les categories Cadet femení, Veterà femení, Sènior femení i Sènior masculí que s'ha celebrat a la Platja de la Picòrdia d'Arenys de Mar.

L'equip Cadet femení, després de fer un segon lloc a la cronometrada, ha aconseguit imposar-se a la final per davant del Natació Badalona, Móra d'Ebre i Pescadors de Lloret. Amb aquest resultat, les més petites del club, aconsegueixen la segona victòria de la lliga i segueixen liderant la classificació.

El Juvenil masculí ha repetit amb una quarta posició per darrere dels seus rivals: Cambrils, Flix i Natació. Un equip molt jove format per cadets que buscarà una millora en els resultats al llarg de la lliga per seguir agafant experiència en la competició.

El Veterà femení ha aconseguit guanyar la seva primera regata de la temporada. Després de guanyar amb claredat la cronometrada, s'han imposat a la final per davant de Cambrils, Natació Badalona i Arenys de Mar. Després de les dues primeres regates, assoleixen una segona posició a la general empatant en punts amb Natació.

Els dos equips Sèniors del Club de Rem Badalona han aconseguit guanyar en les seves respectives categories. Aquest fet no s'havia produït anteriorment en la història del club.

El Sènior femení, després de fer un segon lloc a la cronometrada, ha guanyat la final per davant de Mataró, Cambrils i Bétulo. Amb dues regates celebrades, l'equip del club es fa amb un segon lloc a la classificació, un punt per darrere de Mataró, i lluitaran per assolir el lideratge.

El Sènior masculí del club també ha fet un segon lloc a la cronometrada i s'ha imposat amb claredat a la final. Amb el lideratge assolit després d'aquestes dues regates, i amb un coixí de 3 punts sobre el segon classificat, voldran seguir en el mateix bon estat de forma en què es troben en aquest moment.

Després d'assolir uns molt bons resultats en aquesta segona regata de lliga, esperen amb ganes la tercera jornada que serà el pròxim 12 de juliol a Roses.