El Fòrum de Turisme de Badalona organitza la quarta edició del Badalona Tapas & Bany de Mitjanit durant els dies 3, 4 i 5 de juliol
Es fa amb l’objectiu de potenciar la imatge de Badalona com a ciutat turística; participen una vintena de restauradors de la ciutat; enguany s’augmenta l'oferta lúdica, amb actuacions musicals i espectacles de màgia
Redacción - 04/07/2015 03:32
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11538

El Fòrum de Turisme de Badalona, que aplega entitats, empresaris i persones a títol personal interessades en rellançar Badalona com a destí turístic, organitzarà la quarta edició del Badalona Tapas & Bany de Mitjanit; serà els dies 3, 4 i 5 de juliol a la Platja dels Pescadors amb l'objectiu de promocionar el potencial turístic de Badalona, ciutat, destaquen des del Fòrum "amb més de 4 quilòmetres de platja urbana a només 20 minuts del centre de Barcelona, i amb un ric patrimoni artístic i cultural".

El Badalona Tapas & Bany de Mitjanit servirà d'aparador de la millor gastronomia local. Els 20 restauradors de Badalona que participaran en aquest esdeveniment oferiran tastets dels seus plats per 1,75 euros cada tiquet, podent ser de dos tiquets els tastets més elaborats, i tota la beguda per només 1 euro.

Com a novetat, enguany es realitzarà un concurs a la millor tapa, on els visitants podran escollir el tastet que més hagi agradat durant els tres dies a través del Facebook del Badalona Tapas & Bany de Mitjanit. L'establiment guanyador es coneixerà unes hores abans d'acabar l'esdeveniment, el diumenge a la tarda, i serà premiat amb 250 euros. D'aquesta manera, indiquen els seus organitzadors, "la qualitat de l'oferta gastronòmica augmenta respecte als anys anteriors".

Altres novetats

Pel que fa a aquesta nova edició augmenta el nombre d'actuacions, començant per la inauguració aquest divendres 3 de juliol a les 18.00 hores, on els Bufons del Toc duran a terme una batucada que començarà a la Plaça de la Vila, recorrent el carrer de Mar i la Rambla, fins arribar a la Platja dels Pescadors.

El dissabte 4 de juliol a les 20.30 hores hi haurà una actuació musical a càrrec de Cesc Gil. A les 22.00 hores de dissabte 4, se celebrarà el tradicional bany nocturn que dóna nom a l'acte. "Un any més, i recuperant la tradició dels nostres avis, s'haurà d'anar nedant a tocar la bóta i retornar a la platja. Enguany, els 10 primers que arribin a tocar al bóta tindran premi assegurat" assenyalen des del Fòrum de Turisme. Després del bany de mitjanit, a les 22.30 hores, es continuarà amb dues actuacions musicals, la primera a càrrec del cantautor Martí Ruiz, i la segona a càrrec de Darles Quart. El diumenge 4 a les 19.00 hores hi haurà un espectacle de màgia a càrrec de Guillem Bautista.

El Fòrum de Turisme de Badalona disposarà d'un estand on es podrà recollir informació de l'oferta turística de la ciutat, i a més entitats i empreses relacionades amb activitats turístiques i culturals presentaran la seva oferta, per exemple, l'Escola del Vent oferirà un servei de lloguer de caiacs, que permetran gaudir de l'esdeveniment des d'una altra perspectiva.