Un euro de cada entrada del Barcelona Beach Festival per les entitats socials

Redacción/Casal Infantil La Mina - 07/07/2015 05:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11582

L'empresa organitzadora és Live Nation i destinarà, com també va fer l'any anterior, un euro de cada entrada venuda per la segona edició del Barcelona Beach Festival (BBF2015) a diferents entitats socials de Sant Adrià.

El festival reunirà per primera vegada el pròxim 18 de juliol als quatre dj's més reconeguts del món. David Guetta, Hardwell, Axwell e Ingrosso y Martin Garrix posaran ritme al festival que es farà a la platja del Fòrum i al Parc de la Pau.

Els organitzadors conscients de la important tasca social i educativa que s'està portant a terme a Sant Adrià de Besòs per atendre les necessitats socials dels infants que es troben en una situació més vulnerable, han decidit donar continuïtat al conveni de col·laboració per cada vegada que es faci el festival.

Un suport que agraeixen molt les entitats. Una d'elles és l'Associació Casal Infantil La Mina, que aquest any ho destinarà per garantir que tots els infants tinguin l'oportunitat d'anar de colònies i a un casal, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. "Els casals i colònies aporten als infants una experiència educativa i social única i un espai ideal per suplir algunes mancances i contribuir al seu creixement feliç" ens expliquen els educadors del casal.