Gran final de temporada al Top Català

CTT Badalona/Marc Serra - 09/07/2015 05:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11590

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la capital de Les Garrigues la darrera prova oficial del calendari català, el Top 8, on es reuneixen les millors raquetes del país. El CTT Badalona va aconseguir classificar-hi un total de 10 jugadors, 6 nois i 4 noies, en un nou rècord per al club.

Dissabte en categoria infantil el badaloní A. Fernàndez va aconseguir la victòria en un excel·lent campionat, acabant imbatut i concedint només tres jocs en total, mentre que R. Fernàndez fou 8è amb només una victòria. En benjamins, P. Lloret va ser segon, caient només davant el campió i A. Lloret tercer, mentre que M. Bueno i M. Bachs van ser 5a i 8a, respectivament.

Diumenge era el torn d'alevins i juvenils, on A. Fernàndez va culminar una gran temporada aconseguint un sorprenent segon lloc, partint com a darrer classificat, amb jugadors de categoria d'edat superior. P. Lloret també va realitzar una gran actuació en alevins, acabant en 4a posició, mentre que A. Carreño acabà 8a amb una treballada victòria.