'Gospel & Jazz. Notes solidàries per Badalona'
El concert, organitzat pel grup Menarini el 15 d'octubre, es realitzarà en benefici d'entitats badalonines com la Fundació Ateneu Sant Roc, Càritas i l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP)
Redacción - 31/08/2015 04:07
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11723

Apunta-t'ho en l'agenda perquè el pròxim 15 d'octubre Erwyn Seerutton oferirà el concert 'Gospel & Jazz', un viatge musical intens, des de l'emoció del gospel i els espirituals negres a la llibertat del jazz, des del profà al sagrat. Es tracta d'un concert solidari que es realitzarà en benefici d'entitats badalonines com la Fundació Ateneu Sant Roc, entitat d'iniciativa social que promou projectes socioeducatius al barri de Sant Roc de Badalona, adreçats a infants, joves i adults, incidint especialment en els col·lectius en situació de risc d'exclusió social; Càritas Diocesana de Barcelona organització que de fet compta a Badalona amb el centre d'acollida Folre; i a l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP), a la seva activitat investigadora.

Sobre el concert

El concert s'iniciarà amb el grup Erwyn Seerutton 'Ensemble, una formació de quatre veus i quatre músics de primera fila per donar pas al Cor de Gospel Sant Cugat, amb l'espectacularitat de més de 70 cantants a l'escenari. Música d'arrels afroamericanes interpretada des de l'exquisidesa i sensibilitat multicultural d'aquest artista establert a Espanya i originari d'una cultura criolla d'arrels africanes.

'Gospel & Jazz' és una proposta per gaudir d'un concert on aquests dos estils, tan lligats en els seus orígens, es presenten en un repertori que barreja el gospel i el jazz més clàssic amb el més modern.

El concert tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona, a la Sala Pau Casals a les 21.30 hores, amb un preu de 15 euros. Es tracta d'un esdeveniment solidari promogut per Menarini que vol mostrar, segons expliquen al seu web, "el compromís de Menarini amb la ciutat".

Tota la informació AQUÍ