L'Orfeó Badaloní inicia el curs amb noves activitats

Redacción/ OB / Imatge: concert d'estiu - 03/09/2015 05:23
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11749

Durant aquest mes de setembre l'entitat cultural Orfeó Badaloní posarà en marxa gran part de la seva activitat habitual, per donar la benvinguda a un curs 2015-2016 que estarà marcat per l'ampliació de les seves seccions infantils i per la inauguració de nous cursos i tallers en l'àmbit musical i escenogràfic.

Una d'aquestes noves propostes és el taller d'Iniciació al Cant Coral, pensat per animar a totes les persones que voldrien cantar en una coral però que creuen que els hi fa falta coneixements. Aquest taller pràctic treballarà els conceptes més elementals que concerneixen qualsevol persona que s'inicia en la disciplina del cant.

També els nens i nenes de 12 a 15 anys tindran l'oportunitat d'endinsar-se en el món de la dramatúrgia i el cant amb curs de Teatre Musical Juvenil, una activitat que l'Orfeó també estrena enguany i on es treballarà la interpretació d'escenes i de cançons de musicals coneguts a través d'exercicis adreçats a aquesta franja d'edats.

Per la seva banda, les seccions infantils també apreciaran una millora en la seva activitat coral doncs, per tal d'ajustar el contingut i oferir el programa adient a cada franja d'edat, l'Orfeó ha redefinit les seves corals actuals, ampliant-ne el nombre i reforçant la formació amb noves incorporacions de mestres de cant.

També el taller d'Iniciació Musical adreçat a nens i nenes de P3 a P5, iniciat l'any passat i que tanta acceptació ha tingut, s'ampliarà en dos grups i tindrà dos horaris per tal de poder assimilar el màxim de participants. A diferència de les seccions per adults, tota l'activitat infantil començarà de cara a l'octubre, coincidint amb el calendari d'extraescolars.

Segueix la informació de l'Orfeó Badaloní AQUÍ