La Comissió Onze de Setembre celebra el seu acte reivindicatiu per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Redacción - 10/09/2015 04:53
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11774

Última hora: A causa de la previsió de pluja per aquest dijous tarda-nit, el sopar de la Comissió 11 de setembre Badalona es farà a la Pista de patinatge del Sant Josep (entrada per Plaça de la Plana).

La Comissió Onze de Setembre de Badalona presenta per cinquè any consecutiu un acte reivindicatiu per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta comissió, integrada per una cinquantena d’entitats, tant culturals, socials com polítiques, neix amb la voluntat de commemorar la Diada de forma unitària i social, “més enllà dels actes folklòrics i festius, i com a reivindicació dels drets socials i nacionals”.

L’acte que tindrà lloc aquest dijous 10 de setembre, començarà a les 20.30 hores amb un sopar popular a la plaça dels Països Catalans, amb un preu de venda al públic de 8 euros i que inclou amanida, fideuà, aigua i vi. Després de les actuacions de cultura popular, es faran els parlaments a càrrec de M'hamed Abdelouahed, membre fundador de la Casa Amaziga de Catalunya i de l'Associació AMAZAN. I de Núria Fernández, monitora de l’AE Jaume Ortiz i membre del Consell de la Joventut de Badalona.

Finalment, es farà una marxa de torxes fins a la plaça de la Plana, on es farà la lectura del manifest i es cantaran Els Segadors i El cant de la senyera. Aquest any, la lectura del manifest anirà a càrrec de la Fàtima Taleb, mediadora social badalonina nascuda al Marroc i actualment regidora a l’Ajuntament de la ciutat.