Albiol afirma que acabarà amb l'ocupació de pisos embargats

Redacción - 01/09/2010 23:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1189

El President del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha assenyalat que, si és alcalde de Badalona, una des les primeres mesures que portarà a terme serà treballar per a buscar una manera de tallar d'arrel el problema de l'ocupació de pisos embargats pels bancs. Aquest problema, explica, s'està donant a barris de Badalona com ara La Salut, Sant Roc o Llefià.

"En els darrers mesos estem detectant com pisos que han estat embargats i que ara són propietat dels bancs estan essent ocupats amb total impunitat", ha manifestat García Albiol. "En la major part dels casos aquests pisos són ocupats per col·lectius conflictius que provoquen greus problemes a les comunitats de veïns".

El President del Grup Popular ha assenyalat que té la intenció de reunir-se amb els directors regionals de les entitats de crèdit i desbloquejar la situació. La seva intenció és proposar que els pisos embargats que tinguin una sortida comercial difícil en el context del mercat de compra-venda siguin gestionats a la borsa de lloguer municipal, convertint-se així en habitatges de lloguer per a famílies amb rendes limitades.