L'Orfeó Badaloní posa en marxa un taller d'Iniciació al Cant Coral

Redacció/Imatge: OB - 30/09/2015 04:32
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11911

Dimecres 7 d'octubre l'Orfeó Badaloní posa en marxa el taller d'Iniciació al Cant Coral, adreçat a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l'àmbit del cant i que no tinguin cap tipus d'experiència prèvia en aquesta disciplina.

El curs, de dos mesos de duració, té la finalitat de donar seguretat i animar a totes aquelles persones que en alguna ocasió s'han plantejat cantar en alguna coral, però que per desconeixement, o potser vergonya, finalment no s'han decidit a fer el pas.

Les classes es dedicaran a l'aprenentatge i consolidació d'una o més competències bàsiques del cantant de cor i a la seva aplicació pràctica mitjançant una obra o peça de música adequada a les competències abordades i al nivell dels participants al curs.

Paral·lelament a aquestes classes, i a mitjans del curs, l'orfeó permetrà als alumnes a assistir a assaigs d'un o de diversos cors de la mateixa entitat a fi de complementar les nocions adquirides a les classes amb l'observació d'assaigs reals, ajudant-los i orientant-los en la seva tria. Al final d'aquest curs, els participants haurien de ser aptes a determinar si volen seguir endavant amb la pràctica del cant coral i si els agrada més especialment algun tipus de música, ajudant-los a escollir la formació més adient pels seus gustos musicals, el seu nivell i la implicació i dedicació que pensen invertir en aquesta activitat.