Comença una campanya d’inspecció informativa als encants de la ciutat
L’objectiu és informar i assessorar als paradistes i comprovar el grau de compliment de la normativa relativa a la informació que han de donar els consumidors
Redacción - 02/10/2015 04:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11926

Comença una campanya d’inspecció informativa als encants de la ciutat.  L'objectiu és informar i assessorar als paradistes dels encants sobre els requisits mínims exigibles que han de complir pel que fa referència a la informació que han de donar als consumidors. Amb aquesta iniciativa es vol comprovar el grau de compliment pel que fa a la normativa dels fulls oficials de reclamació, l'exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament.

La campanya promoguda pel Departament de Consum de l'Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s'inicia aquest divendres d'octubre amb la visita dels tècnics de la Diputació de Barcelona acreditats per l'Ajuntament de Badalona als encants. Aquests tècnics seran els encarregats de contactar amb els paradistes i comunicar-los quina és la informació han de donar als consumidors en compliment de la normativa.

D'altra banda, recordem la ciutadania pot adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor a través del telèfon 93 483 27 44, o bé consultar el web www.badalona.cat/consum.