La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona prepara tot un seguit d'activitats per al mes d’octubre
Destaca la commemoració del 150 aniversari de l'Alicia de Lewis Carroll, el segon Concurs de relats col·lectius en línea i la Viquimarató Llefià - La Salut
Redacción - 06/10/2015 04:56
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11947

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ha programat diferents activitats per a aquest mes d'octubre. Entre totes les activitats per a tots els públics destaca, per exemple, el segon Concurs de relats col·lectius en línea de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona; amb inscripcions obertes des del dijous, 1 d'octubre, a www.badabiblios.cat. Codi d'inscripció: badavico. Un concurs que dóna l'oportunitat de compartir l'experiència d'escriure un relat amb l'escriptor badaloní Juan Vico i vint participants més en un fòrum en línia moderat. Dimecres 14 d'octubre, a les 10.00 hores, s'iniciarà el concurs.

Si parlem de tertúlies tenim el dilluns 19 d'octubre, a les 17.30 hores, a la Biblioteca de Sant Roc la tertúlia de l'escriptor Eugenio Asensio participarà a la tertúlia sobre el seu llibre Tiza. Dimecres 28 d'octubre, a les 19.00 hores, a la Biblioteca de Pomar, amb l'escriptor Francesc Planas compartirà tertúlia per parlar sobre el seu llibre El professor de Coimbra.

Commemoració del 150 aniversari de l'Alicia de Lewis Carroll 

Pel que fa a l'Hora del Conte destaca el fet que L'Alicia està d'aniversari. I així el dijous 29 d'octubre, a les 18.00 hores, a la Biblioteca Sant Roc tindrà lloc la commemoració del 150 aniversari de l'Alicia de Lewis Carroll amb la narració del conte, i fent un repàs de les diferents versions i il·lustracions.

D'altra banda hi hauran contes per la castanyada i també altres contes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat; en aquest cas del dijous 8 al divendres 16 d'octubre. S'explicarà el conte La Martina i en Sergi ens ensenyen mobilitat segura! a totes les biblioteques de la ciutat. Hi participa: La Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona.

Racó de Pares

Trobem els Jocs de Falda el dissabte 3 d'octubre, a les 11.30 hores a la Biblioteca Central Urbana - Can Casacuberta. Dimecres 7 d'octubre, a les 18.00 hores, a la Biblioteca Llefià - Xavier Soto. Moixaines i cantarelles presents a la cultura popular catalana. Ho organitza l'Orfeó Badaloní i el Centre d'Higiene i Salut Mental de Badalona

Viquimarató

Dissabte 10 d'octubre tindrà lloc la Viquimarató Llefià - La Salut a la Biblioteca de Llefià - Xavier Soto. La Viquimarató Llefià - La Salut a Badalona és una activitat organitzada per Amical Wikimedia on hi participa la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i té com a objectiu actualitzar els articles relacionats amb els barris de La Salut i Llefià de Badalona a la Viquipèdia.

Altres 

Donació d'un quadre del pintor Josep Villaubí el dijous 15 d'octubre, a les 18.00 hores.La Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté rep la donació d'un quadre del pintor Josep Villaubí. La seva vídua, Teresa Roca, fa aquesta donació a la biblioteca que porta el nom del poeta i amic de la parella, Joan Argenté. Juntament amb altres intel·lectuals i artistes de la ciutat, tots tres van formar part de l'anomenat grup REM, de tendències artístiques contemporànies, contraposades a l'academicisme imperant de l'època.

Per ampliar qualsevol informació cal consultar la pàgina web www.badabiblios.cat