Katalakaska programa un taller d'iniciació al teatre
Serà a partir del proper 9 de novembre al Casal Cívic de Pomar
Redacción - 09/10/2015 04:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11969

Katalakaska, companyia de teatre amateur de l'associació sociocultural Districte Apatxe programa un taller d'iniciació al teatre a partir del proper 9 de novembre.

A partir d'aquestes sessions, de 75 minuts de durada, els participants treballaran diferents tècniques teatrals vinculades a la veu, l'expressió corporal, la improvisació, la dramatúrgia, la història del teatre i el teatre de carrer. A més coneixeran de prop la història d'una de les companyies de teatre amateur més veteranes del territori badaloní. El taller està dirigit a joves i té un cost simbòlic de tres euros al mes. Les inscripcions ja estan obertes. Les places són limitades

Taller d'iniciació al teatre, a partir del 9 de novembre al Casal Cívic de Pomar (av. Sabadell s/n), els dilluns de 18.00 a 19.15 hores, 3 euros al mes.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Casal Cívic de Pomar (de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores), enviant correu a ciakatalakaska@gmail.com o al facebook de la Companyia Katalakaska.