Gospel & Jazz: notes solidàries per Badalona
Aquest dijous 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona
Redacción - 13/10/2015 04:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11981

Aquest dijous 15 d'octubre, Menarini organitza el concert "Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona", una iniciativa benèfica, els fons de la qual, aniran destinats a tres entitats que milloren el benestar de les persones de la ciutat de Badalona: la Fundació Ateneu Sant Roc, Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.

L'esdeveniment presentarà el treball que realitzen les entitats beneficiàries i donarà pas al grup Erwyn Seerutton's Jazz Ensemble, una formació de quatre veus i quatre músics de primera fila. A continuació, actuarà el Cor de Gospel Sant Cugat, amb l'espectacularitat de més de 75 cantants a l'escenari. 'Gospel & Jazz' és una proposta per gaudir de dos estils, tan lligats als seus orígens, que es barregen en les seves versions més clàssiques i modernes.

Tota la informació AQUÍ

Notícies relacionades

Menarini promou un concert solidari de Gospel i Jazz a benefici de tres entitats de Badalona

'Gospel & Jazz. Notes solidàries per Badalona'
El concert, organitzat pel grup Menarini el 15 d'octubre, es realitzarà en benefici d'entitats badalonines com la Fundació Ateneu Sant Roc, Càritas i l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP)