El president i el portaveu del PSC Badalona visiten els treballadors en vaga de la fàbrica Valeo de Martorelles
Àlex Pastor i Rubén Guijarro han aprofitat la visita per aportar tres-cents litres d’aigua als treballadors que estan acampats en vaga indefinida a les portes del centre de treball. Entre els 257 treballadors hi ha 9 que són de Badalona
Redacción/ Imagen: PSC - 14/10/2015 04:59
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=11989

El president i el portaveu del Grup Municipal Socialista, Àlex Pastor i Rubén Guijarro han visitat aquest dimarts els treballadors en vaga de la fàbrica Valeo de Martorelles que es troben en situació de vaga indefinida des de fa 3 mesos, per interessar-se per la seva situació. Han aprofitat la visita per aportar tres-cents litres d'aigua als treballadors que estan acampats en vaga indefinida a les portes del centre de treball. Entre els 257 treballadors hi ha 9 que són de Badalona.

Els treballadors es troben en situació de vaga indefinida en protesta per l'anunci de l'empresa de traslladar la planta de producció a Saragossa. L'empresa Valeo va signar, ara fa un any, un compromís d'activitat de la planta com a mínim fins l'any 2019 i garantir la producció de subministrament per a tots els seu clients, fins l'any 2024. Amb aquest ERO per trasllat l'empresa incompleix el Pla industrial que garanteix l'ocupació i la inversió pactada.

Àlex Pastor ha anunciat davant dels treballadors "Des del PSC demanem a l'Ajuntament de Badalona i el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que intervinguin per fer que l'empresa respecti el pla industrial que garanteixi la continuïtat del centre productiu de Martorelles". "Portem molts anys on s'estan vulnerant els drets dels treballadors, gràcies a la Reforma Laboral del govern del Partit Popular. Hem de dir prou al desequilibri entre empresa i treballadors. Els socialistes de Catalunya i Espanya treballem per derogar la Reforma Laboral al més aviat possible" ha afegit Pastor.

El líder socialista també ha anunciat també que el Grup Municipal Socialista presentarà una moció al proper Ple de l'Ajuntament de Badalona en suport dels treballadors de Valeo.

La situació dels treballadors s'està agreujant, ja que conviuen en condicions climàtiques adverses i després d'uns mesos molt calorosos, s'enfronten a un període de fred i pluges, ja que l'hivern és proper. Els recursos de què disposen els 257 treballadors d'aquesta empresa, dels que 9 són de Badalona, cada vegada són més precaris i les necessitats més importants.