Maleïts dobles, segona derrota en dos partits del Sosmatic Badalona

CTT Badalona/ Marc Serra - 20/10/2015 04:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=12025

Segona derrota en dos partits del Sosmatic Badalona, el primer equip del club, en un partit quasi calcat al de Figueres on també es va decidir al 5è set del 7è partit. La mala notícia és que en aquest cas el rival es preveu un rival directe en la lluita per la permanència.

Miranda amb dos punts, un d'ells sobre la campana, i Carrión amb un van forçar els dobles després de remuntar un 3 a 1 en contra al general. El juvenil Fernàndez encara no s'ha pogut estrenar a la categoria, tot i estar molt a prop davant Saiz.

Finalment, amb 3-3 al marcador, el partit es decidia als dobles de nou. Novament els badalonins, en aquesta ocasió Carrión-Fernàndez, sortien fluixos i els locals ho aprofitaven per avançar-se 2 jocs a 0, però la lluita dels blaus va permetre empatar a dos després d'un tercer onze d'infart (14-16), salvant diverses pilotes de partit. El darrer i definitiu joc va començar molt bé per als interessos del Badalona (1-4), però un temps mort vital de l'Ateneu va aconseguir capgirar el partit (5-4) i acabar de sentenciar sense problemes (11-7).

Jornada nefasta per al club, on set de dotze partits s'han decidit als dobles i només se n'ha guanyat un. El Badalona Idiomes de Primera Territorial és l'únic que es manté imbatut (3-0) i el filial de Segona Divisió aconsegueix sumar una victòria importantíssima.