La Penya suma la segona victòria de la temporada a casa
S’Imposa al Montakit Fuenlabrada per 79-66
Font: La Penya.com/ Imatge: David Grau - 26/10/2015 04:58
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=12061

El FIATC Joventut ha començat el partit amb un gran encert anotador. Els de Salva Maldonado han imposat el seu ritme de joc i s'han fet forts al darrere gràcies a la bona tasca d'un intens Ousmane Drame. Des de la banqueta, Brandon Paul i Nacho Llovet ha mantingut l'eficàcia exterior dels de Badalona que han tancat el quart amb un intercanvi de cistelles (20-18).

Les pulsacions han baixat amb l'inici del segon quart i tots dos equips han tingut moltes dificultats per anotar amb fluïdesa. Alberto Abalde, amb un gran dos més un, i Goran Suton, amb un tap poderós, han fet despertar l'Olímpic que ha esclatat amb un triple de Sergi Vidal, màxim anotador verd-i-negre amb 8 punts al descans (39-35).

El partit, que s'ha reprès després de la presentació dels equips de l'Escola de Bàsquet sota el lema We believe in Basketball, We save #JoventutModel, s'ha complicat pels interessos de la Penya amb un Montakit Fuenlabrada molt inspirat. Vidal, juntament amb una millora defensiva, ha estat l'encarregat d'activar l'equip en atac i els de Salva Maldonado han salvat el tercer quart (55-53).

El darrer quart ha començat amb la dinàmica dels anteriors i cap dels dos equips ha pogut obrir una escletxa al marcador. Tot i això, un batallador Albert Ventura s'ha posat l'equip a l'esquena i els verd-i-negres han recuperat el domini del partit i un triple de Mallet ha assegurat la segona victòria de la temporada i la segona a l'Olímpic (79-66).