El Club Social 'El Badiu' de l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord presenta l’obra de teatre 'El Principito'
El pròxim diumenge 29 de novembre a les 18.00 hores al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs; la representació forma part del cicle de teatre solidari Teatrea
Redacción - 10/11/2015 04:49
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=12144

El grup de teatre, 'La Banda', del Club social 'El Badiu' de l'Associació de Salut Mental del Barcelonès Nord porta a escena 'El Principito'. Serà el pròxim diumenge 29 de novembre a les 18.00 hores al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs situat al carrer de la Mare de Déu del Carme, 22 i la representació forma part del cicle de teatre solidari Teatrea.

L'entrada és un bo d'ajut de 3 euros que anirà destinat al projecte de cooperació de YalahSahar; Projecte de cooperació de És l'Hora, Perú; Menjador social de Sant Adrià, Associació Sòcio-Cultural S.A.M.Z i Associació Salut Mental Barcelonès Nord. Aquesta obra arribarà just després de la seva estrena, el pròxim 20 de novembre al Círcol Catòlic de Badalona.

Pel que fa al cicle Teatrea està organitzat pels grups de solidaritat Yalah i És l'Hora amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.