Comunicat per la tràgica mort d'un veí del barri del Besòs

Text: Ajuntament Sant Adrià - 10/11/2015 13:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=12154

L'alcalde de Sant Adrià ha decretat dos dies de dol oficial davant la tràgica mort ahir d'un veí del barri del Besòs. Se suspèn la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal a l'Ajuntament i edificis municipals.

El consistori de Sant Adrià expressa la seva consternació i condemna davant d'aquests fets violents.

La Policia Local de Sant Adrià va detenir anit a dues persones com a presumptes autors de la mort que van ser posats a disposició dels Mossos d'Esquadra que investiguen els fets. Aquesta ràpida intervenció es va realitzar per part dels efectius policials presents al barri i que havien estat realitzant tasques preventives en una concentració de veïns ja finalitzada quan es van produir els fets.

Des d'ahir els serveis d'emergències i urgències socials estant atenent a la família de la víctima que està rebent atenció psicològica i alhora s'estan valorant les possibles necessitats a les que s'hagin d'enfrontar.

Des del passat mes d'octubre un grup de treball específic de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han intensificat la vigilància i estat realitzant actuacions conjuntes al barri. En aquest dispositiu especial s'han incrementat les patrulles dels dos cossos policials. I en els horaris nocturns, diverses patrulles estàtiques han estat destinades en la zona.

En el decurs d'aquest dispositiu especial s'han intensificat les investigacions dels mossos per detectar la venda i tràfic de drogues al barri i s'han realitzat detencions de persones que es trobaven en ordre de cerca i captura.