Aquest cap de setmana arriba el concert tribut al cantant valencià Raimon
Serà a càrrec de la Banda Simfònica de Badalona, de la Federació de Cors de Clavé i de la Federació Catalana d’Entitats Corals a Badalona
Redacción - 01/10/2010 02:06
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1286

Aquest diumenge, 3 d'octubre, a les 19.00 hores, el Pavelló Municipal de la Plana (passatge de la Plana, 14), acollirà el concert que oferirà La Banda Simfònica de Badalona, la Federació de Cors de Clavé i la Federació Catalana d'Entitats Corals en el marc de la programació de Badalona Capital de la Cultura Catalana 2010.

Durant l'acte s'interpretaran algunes de les cançons més conegudes, en ocasió del 50è aniver sari de la mítica cançó Al Vent, del cantant valencià Raimon, sota el títol de Tribut a Raimon.

Dins del programa previst estaran temes com Baetulo, obra simfònica original de Miquel Arrué, que fa un recorregut per la història de Badalona, Cançons de mare, de Rafael Talens. S'interpreta per primera vegada a Catalunya en versió cantada, Badalona 2010, sardana composada per Salvador Brotons en ocasió de Badalona Capital de la Cultura Catalana 2010. També el Tribut a Raimon, adaptació del compositor Salvador Brotons. Obra interpretada per primera vegada a Catalunya.

Una hora abans, a les 18.00 hores actuaran, com a convidats, les corals de la Plataforma de la Gent Gran de Badalona.

L'entrada és lliure però l'aforament limitat.