Polèmica sobre el pagament de les escoles bressol municipals

Redacción - 08/10/2010 01:39
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1311

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat el fet de que, segons han pogut saber ells, l'Ajuntament demana el pagament per avançament de tot el curs en les escoles bressol municipals. Segons expliquen, des del Partit Popular, mes d'una vintena de pares d'alumnes de la guarderia municipal Pam i Pipa, situada al barri de Sistrells, els van assegurar aquest fet.

Aquest col·lectiu de pares expliquen que la setmana  passada des del departament d'Educació de l'Ajuntament, va convocar als pares dels alumnes i va pregar que "aquells que poguessin, realitzessin el pagament per endavant de tot el curs escolar, al·legant que l'Ajuntament tenia problemes econòmics". En aquest sentit Albiol ha qualificat de “surrealista” que “siguin els ciutadans de Badalona, que també estan sofrint greument la crisi econòmica, els qui hagin de solucionar els problemes econòmics de l'Ajuntament”. 

Reaccions municipals

Sobre aquesta denuncia, la Regidoria d'Educació ha emès un comunicat en el qual desmenteix que s'hagi demanat el pagament per avançat dels rebuts de les escoles bressol municipals. Segons aquest comunicat la Regidoria d'Educació i Serveis Ciutat "no ha demanat mai el cobrament per endavant de tot el curs escolar, ni a l'Escola Bressol Pam i Pipa, ni a cap altra escola bressol municipal. Ben al contrari, com es fa habitualment, s'ha dotat d'una partida pressupostària per fer-se càrrec de becar les famílies amb menys recursos". A més, al comunicat s'afegeix que "el PP de Badalona demostra una vegada més la seva imprudència i irresponsabilitat vers la ciutat de Badalona i, en concret, sobre el funcionament d'un centre escolar públic de la ciutat".