Sant Adrià celebra la primera edició de la Shopping Night
Aquest divendres 2 de desembre, des de les 18 h fins a la mitjanit els establiments comercials de la ciutat romandran oberts; començarà també la Fira de Nadal al Carrer i es farà l'encesa de l'enllumenat de Nadal
Redacción - 02/12/2016 06:14
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=13891

Aquest divendres 2 de desembre a partir de les 18.00 hores i fins a la mitjanit Sant Adrià celebrarà la primera Shopping Night, organitzada per l'Associació Agrupació de Botiguers de Sant Adrià. El centre de la ciutat es convertirà en zona de vianants on es podrà trobar parades d'artesania, restauració, comerços que oferiran descomptes, actuacions, sorteigs i moltes més sorpreses. També es farà l'encesa de l'enllumenat de Nadal.

En el marc de la Shopping Night se celebrarà també la Fira de Nadal al Carrer els dies 2, 3 i 4 de desembre, a l'av. de Catalunya. El 2 de desembre, a partir de les 18 h, la Fira oferirà diverses activitats per a grans i petits en tres escenaris instal·lats a la pl. del Mercat, la pl. Maria Grau i l'Av. Catalunya (cantonada amb av. de les Corts Catalanes).