A Grup Vocal i el Cor de Projectes protagonitzen, aquest dissabte, el concert solidari de l’Orfeó Badaloní per la Marató de TV3
Aquest dissabte 17 de desembre a les vuit del vespre a l’Esglesia de Santa Maria
Redacción - 14/12/2016 06:35
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=13923

A Grup Vocal i el Cor de Projectes protagonitzen, aquest dissabte, el concert solidari de l’Orfeó Badaloní per la Marató de TV3. L’espectacle, organitzat per l’entitat per cinquè any consecutiu, es titula 'Entre l’amor i la mort', i tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre a les vuit del vespre a l’Esglesia de Santa Maria de Badalona. Aquest any, el concert comptarà amb tres parts: la primera, protagonitzada pel Cor de Projectes, tindrà com a tema principal un recull de les cançons més emblemàtiques del cantautor Lluís Llach.

Seguidament, els nois i noies d’A Grup Vocal interpretaran un seguit de peces del seu nou musical ARTABAN príncep de les estrelles, que estrenaran a Baladona el dia 3 de gener. Finalment, els dos grups corals cantaran conjuntament tres cançons de diverses obres de teatre musical.

Tota la recaptació obtinguda en aquest concert serà íntegrament lliurada a la Fundació La Marató de TV3, dedicada enguany a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L’Orfeó agraeix també la col·laboració del mercat Maignon i el Mercat de La Salut, que els han ajudat a sufragar les despeses d’aquest concert.