Aquest diumenge es fa l’activitat La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús
Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna
Redacción - 23/02/2017 06:12
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=14241

Aquest diumenge, 26 de febrer, de les 11.30 a les 13.30 hores, el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús acull l'activitat participativa adreçada al públic familiar La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús.

Es tracta d'una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten el jardí de papallones i l'hotel d'insectes. La dinàmica de l'activitat consta de les següents fases:

Coneixem la història del parc i els seus valors ambientals.

Descobrim les plantes singulars del parc: a través del plànol es localitzen diferents arbres d'interès botànic i/o històric i s'identifiquen i coneixen les principals característiques.

Qui viu al jardí de les papallones? A través de claus dicotòmiques senzilles s'identifiquen les principals papallones i insectes i la vegetació del jardí.

Què fem per conservar el nostre entorn?

Aquesta activitat forma part del 'Programa d'educació per a la sostenibilitat' (PMES) de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i està promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Badalona i va a càrrec de l'Associació Naturalista ALOC.

També aquest diumenge hi haurà a la ‘Jugatecambiental' el taller específic: L'ocell es disfressa: art amb plomes, becs i vestits, un taller adreçat al públic familiar on, tothom que hi participi, sortirà amb un "ocell" a la mà. L'activitat va a càrrec de l'estudi d'art l'Obrador de la Riera. El punt de trobada per participar en aquest taller és a la ‘Jugatecambiental', situada a la glorieta (prop de la torre del rellotge), a les 11.15 hores.

A més, durant aquest diumenge al matí, al mateix lloc i en el mateix horari, hi haurà a la ‘Jugatecambiental', un espai de joc ple d'activitats i propostes per als més petits.

El projecte de la ‘Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús està organitzat per l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'estudi d'art l'Obrador de la Riera, l'associació per l'estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d'entitats del territori.