Les millors competicions internacionals de skate tornen a Skate Agora BDN per tercer any consecutiu, els dies 19, 20 i 21 de maig
Les millors competicions internacionals de skate tornen a Skate Agora BDN per tercer any consecutiu, els dies 19, 20 i 21 de maig

Redacción - 18/05/2017 06:11
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=14644

Skate Agora BDN acollirà del 19 al 21 de maig la celebració de les competicions internacionals SLS Nike SB Pro Open i Nike SB European Series, on participaran els skaters més reconeguts a escala mundial.

El SLS Nike SB Pro Open (20 I 21 de maig) forma part del SLS Nike SB World Tour, la primera sèrie de competicions de street skateboarding en la que l’elit dels skaters professionals es disputa la bossa de premis més important d’aquest esport. 2017 Nike SB European Series (19 i 20 de maig) ofereix a skaters professionals i amateurs una plataforma de competició a quatre ciutats europees. Skate Agora BDN és l’únic skatepark d’Europa homologat per SLS per a la celebració de competicions oficials. Situat com un referent esportiu i educatiu en l’àmbit del skate internacional, Skate Agora BDN inicia un pla de tecnificació i formació d’alt rendiment que té com a objectiu la detecció i preparació de les futures promeses olímpiques.

La competició internacional per a professionals del skate, SLS Nike SB Pro Open, torna a Skate Agora BDN per tercer any consecutiu, donant inici al SLS Nike SB World Tour. El primer esdeveniment classificatori de la temporada oferirà la porta d’entrada a la Lliga als dos skaters no SLS Pros amb la més alta puntuació en la competició i aquests podran participar en el SLS Nike SB World Tour d’aquest any, al costat dels millors skaters del món, com Nyjah Houston, Shane O’Neill, Paul Rodriguez i Sean Malto entre d’altres. Per als SLS Pros, la competició és una oportunitat de guanyar Punts de Campionat de la temporada i lluitar pel “Golden Ticket”, l’esperat premi que assegura una plaça directa a la competició final de la SLS, el SLS Nike SB Super Crown World Championship a Los Angeles, aquest setembre. La parada de SLS NIKE SB Pro Open a Skate Agora BDN és l’única competició del 2017 SLS NIKE SB World Tour que se celebra en unes instal·lacions permanents. Les següents parades seran Munich (24 juny), Chicago (14 agost) i la final, el Nike SB Super Crown World Championship, a Los Angeles (15 setembre).

Entrades a la venda: http://streetleague.com/event/details/sls-nike-sb-pro-open-2/
Per més informació sobre la retransmisió en directe consulteu el web streetleague.com

Barcelona ha estat durant molt de temps el punt de trobada europeu per als skaters. Aquest any no és una excepció, ja que Nike SB convida a amateurs de tot el món a competir per un premi de 10.000 euros. El guanyador tindrà accés a competir a l’Open de Berlin, on patinarà amb alguns dels millors professionals. Les següents parades de la Nike SB European Series seran Londres, París i Berlin.

Skate Agora BDN

Skate Agora BDN és un equipament esportiu d’ús públic únic per les seves característiques: combina instal·lacions homologades per SLS, escola de skate, programa de competicions multinivell així com serveis exclusius. Tot això, en una ubicació privilegiada a la platja de Badalona. Skate Agora BDN ofereix diverses experiències al voltant del skate i aglutina el vessant esportiu, educatiu, cultural i d’impacte social.

Dos anys després de la seva inauguració, al maig del 2015, Skate Agora BDN s’ha consolidat com un projecte únic i de referència internacional. En l’aspecte esportiu, Skate Agora BDN acull una programació anual que va des d’activitats i competicions dirigides a la comunitat local a esdeveniments de nivell nacional i les més reconegudes competicions internacionals. Pel que fa al vessant formatiu, Skate Agora Academy desenvolupa un projecte educatiu pioner en l’àmbit del skate amb projecció local i internacional.

L’oferta inclou programa de cursos per a tots els nivells, impartits per riders professionals. Des del seu inici, 600 alumnes han participat en els camps (d’estiu, d’hivern i Setmana Santa), cursos específics i activitats extraescolars. D’altra banda, Skate Agora Academy ha establert acords de col·laboració amb centres educatius, públics i privats, per a la incorporació del skate en la seva oferta d’activitats lectives i extraescolars i així, eixamplar la base de nens i nenes que entren en contacte i s’inicien en aquest esport.