El documental 'Las cloacas de Interior' es projectarà a Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Tiana i Montgat

Redacción - 12/07/2017 06:12
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=14885

Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana projectaran entre dijous i divendres el documental «Las cloacas de Interior», en el marc de la campanya «Crida per la Democràcia», una iniciativa de denúncia de la deriva antidemocràtica de l'Estat i de mobilització ciutadana. «Crida per la Democràcia», que es va presentar ahir amb la presència de Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona (s'adjunta nota de premsa), té com a primera iniciativa una projecció massiva del documental «Las cloacas de Interior» a més d'un centenar de municipis del país, entre ells tots els del Barcelonès Nord.

El documental ‘Las cloacas de Interior' de Mediapro presentat el 28 de juny als cinemes Aribau de Barcelona a càrrec del seu director, Jaume Roures, i de Jordi Évole ha estat vetat per totes les televisions de difusió estatal i al Congrés del Diputats pel PP, PSOE i Cs durant la comissió d'investigació de l'Operació Catalunya.

‘Las cloacas de Interior' és un vídeo documental sobre les investigacions de les ‘clavegueres de l'estat' dutes a terme durant els darrers anys, dirigides so­bretot cap a personatges relacionats amb l'independentisme català.

Les projeccions al Barcelonès Nord 

Badalona:divendres 14, 22h, platja del Pont d'en Botifarreta (davant del carrer Torrebadal)

Santa Coloma de Gramenet: divendres 14, 19h, Biblioteca de Singuerlín

Sant Adrià de Besòs: divendres 14, 21h, Ateneu Adrianenc

Tiana: dijous 13, 20h, Sala d'Exposicions del Casal

Montgat: dijous 13, 19'30h, Biblioteca Tirant lo Blanc


La projecció del documental no és l'única activitat que Òmnium Cultural farà aquesta setmana al Barcelonès Nord. Dimecres 12 de juliol, hi haurà sessió de cinema a la platja amb una selecció dels millors curtmetratges del festival VOC a la Donzella Club de Platja. Dijous, dia 13, hi haurà doble proposta musical. D'una banda, als jardins de Can Roig i Torras de Santa Coloma de Gramenet hi haurà un concert del televisiu A Grup Vocal. I a Badalona, el quartet Kapdinski oferirà un concert de música clàssica en el marc del cicle nits d'Estiu als Badius.