Badalona s’incorpora al Cicle Gaudí de cinema en català
El Teatre Principal projectarà cada mes una pel·lícula recent de producció catalana
Redacción - 20/09/2017 06:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=14998

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola i l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, han presentat la incorporació de la ciutat al Cicle Gaudí per tal que es pugui veure cada mes una pel·lícula de producció catalana. La presentació ha tingut lloc avui al Teatre Principal, l'espai municipal on es projectaran les diferents produccions. L'acte ha comptat també amb la presència de la 4a tinent d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater.

La ciutat de Badalona s'incorpora aquest mes a la xarxa de municipis que exhibiran un film de cinema català dins del Cicle Gaudí. La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració de l'empresa municipal que gestiona els teatres amb l'Acadèmia de Cinema en Català.

El Cicle Gaudí permet accedir al visionat d'una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent a un preu molt ajustat. El preu de l'entrada és de 4,50 €. La venda s'efectua a través dels canals habituals com la pàgina web de Ticketea.com i la taquilla del Teatre Principal, també es poden accedir a descomptes com ara amb el Carnet Jove. Els passis de les pel·lícules tindran lloc el tercer dijous de cada mes a partir de les 20.30 hores al Teatre Principal.

El calendari i les pel·lícules que es projectaran pròximament és

21 de setembre, 'Incerta Glòria'.

25 d'octubre 'Estiu 1993' que ha estat seleccionada per representar Espanya als Òscars d'aquest any.

16 de novembre, 'Brava'.

Per a l'alcaldessa, la incorporació de Badalona al Cicle Gaudí de cinema en català "és una satisfacció i un pas més en el nostre compromís amb les polítiques culturals i artístiques que situïn a la nostra ciutat en el mapa cultural del país." Dolors Sabater també ha destacat que el Cicle es porti a terme al Teatre Principal a l'abast de la ciutadania i a uns preus assequibles per a tothom.

Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, ha destacat que "és una gran alegria que el Cicle Gaudí arribi a una ciutat tan important com Badalona, aconseguir molts més espectadors per a les pel·lícules de més èxit fetes a Catalunya i poder fidelitzar-los en el consum de cinema de proximitat". Amb la incorporació de Badalona són ja 33 els municipis catalans que participen al Cicle Gaudí.

Per a més informació podreu visitar la pàgina web del Cicle Gaudi (http://ciclegaudi.cat/ ) i la del Teatre Zorrilla (http://www.teatrezorrilla.cat/).