Concentració a la plaça de la Vila Badalona per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Ha tingut lloc aquest dilluns 16 d'octubre
Redacción/Imagen: Eduardo Alessandria (twitter) - 17/10/2017 04:53
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15081

Aquest dilluns la plaça de la Vila de Badalona ha acollit una concentració improvisada per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. S'ha hagut de tallar el carrer Francesc Layret davant d'aquesta concentració. S'ha dut a terme una cassolada i ha finalitzat amb el cant dels Segadors.

Aquesta concentració s'ha fet en saber-se que la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha enviat aquest dilluns a la nit a presó sense fiança als presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, respectivament, perquè els considera els "principals promotors i directors" de les protestes dels dies 20 i 21 de setembre a Barcelona, en les quals "van apel·lar a la resistència" amb la finalitat d'"impedir l'aplicació de la llei".

Segons el pacte Local pel Referèndum a Badalona, aquest dimarts 17 d'octubre, hi ha convocades diverses accions pacífiques per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A les 12.00 hores aturada als llocs de treball. A les 20.00 hores  tindrà lloc una manifestació amb espelmes a Barcelona. Inici a Passeig de Gràcia/Diagonal. Acabarà a la plaça Francesc Macià.