Badalona inicia un any més la campanya ‘Cap Infant sense joguina’
La iniciativa solidària serveix perquè que els nens i nenes de la ciutat, sigui quina sigui la condició econòmica de la seva família, rebin joguines pel dia de Reis
Redacción/Imagen: Archivo - 11/12/2017 06:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15258

Com cada any per aquestes dates té lloc a Badalona la campanya solidària Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure amb l'objectiu de que cap infant , sigui quina sigui la condició econòmica de la seva família, deixi de rebre joguines pel dia de Reis. Els beneficiaris d'aquesta campanya són nens i nenes amb edats compreses entre 0 i 12 anys de famílies amb pocs recursos.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya ho poden fer portant una joguina als punts de recollida establerts. En aquest punt cal destacar que és millor que les joguines siguin noves, preferentment didàctiques, i si són usades que estiguin en bon estat. També poden participar fent una aportació econòmica a l'urna que s'habilitarà a la plaça de la Vila.

El tret de sortida dels espais fixos de recollida de joguines serà aquest dilluns 11 de desembre a les 5 de la tarda a l'espai habilitat al Centre Comercial Montigalà de Badalona. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa Dolors Sabater, la gerent del centre Carla Ballart i representants de les entitats col·laboradores.

A part del recapte de joguines, una de les activitats tradicionals d'aquesta campanya és el partit solidari del C.F. Badalona, que destina la recaptació a la campanya i que tindrà lloc el 10 de desembre a les 12 del migdia.

La campanya se sustenta amb la col·laboració d'entitats veïnals, l'associació de Voluntaris Badalona, l'Ajuntament de Badalona i les aportacions d'empreses, entitats i particulars.

Per la campanya d'aquest any s'han establert els següents punts de recollida de joguines:

De l'11 al 30 de desembre

Plaça de la Vila

Centre Comercial Montigalà

Del 23 al 30 de desembre

Parc esportiu Montigalà

Per qualsevol informació sobre la campanya podeu adreçar-vos al telèfon 934832772.