Les ‘Notes solidàries per Badalona’ tornaran a ressonar en l’Auditori per recaptar fons per la Fundació Ateneu Sant Roc i la Fundació Institut Guttmann
Les ‘Notes solidàries per Badalona’ tornaran a ressonar en l’Auditori per recaptar fons per la Fundació Ateneu Sant Roc i la Fundació Institut Guttmann
El concert es farà dimarts 27 de febrer amb el cor de gòspel Sant Cugat i el cantant afrosoul Emmanuel Pi Djob
Redacción - 12/02/2018 07:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15434

Més de 90 veus ompliran de gòspel l'Auditori de Barcelona el proper 27 de febrer a les 21 hores, amb motiu del segon concert ‘Notes Solidàries per Badalona', promogut per Grup Menarini. Es tracta de la segona edició d'una iniciativa que aspira a consolidar-se com una cita imprescindible de l'acció social de la ciutat i que, enguany, tornarà a comptar amb l'actuació del Cor de Gòspel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton i l'actuació especial del cantant afrosoul Emmanuel Pi Djob, que es va fer popular a França després de ser finalista al programa televisiu The Voice.

En aquesta segona edició, els fons que es recaptin aniran destinats als projectes de la Fundació Ateneu Sant Roc i de la Fundació Institut Guttmann, ambdues referents del treball social i sanitari de la ciutat de Badalona i part fonamental de l'acció social de Grup Menarini. "No podem entendre el treball diari sense incloure-hi un retorn a la societat i forma part de la nostra filosofia fer-ho a Badalona que és la ciutat que ens acull des de fa molts anys i perquè vivim de prop els seus èxits però també els seus reptes", ha explicat Salvador Pons, General Manager de Grup Menarini.

Per la seva banda, Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona ha destacat "que una gran empresa es comprometi amb el seu entorn és una excel·lent notícia per a Badalona, no només per les entitats beneficiàries sinó per totes les veïnes i veïns que, d'una manera o altra, es beneficien del compromís social de la companyia amb la ciutat".

Les entrades del concert estan ja a la venda a la web http://www.notesperbadalona.org/ca/ i a les taquilles de l'Auditori de Barcelona, a un preu de 20 euros. Per a aquells que vulguin participar amb una donació o que no puguin assistir al concert s'ha establert una fila zero que també es pot consultar a la pàgina web.