El Titus s'escapoleix de la zona de descens mentre el Sosmatic s'hi acosta perillosament

CTT Badalona - 07/03/2018 06:41
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15505

Bon cap de setmana per al Titus Badalona, el segon equip de l'entitat, que es desplaçava a terres aragoneses, dissabte, i navarreses, diumenge. Els blaus marxaven de casa amb urgències, ja que es trobaven en zona de descens (amb 4 victòries) i jugaven contra dos rivals directes, el CAI, cuer, i l'Helios (amb 6 victòries). Els caïstes no van oposar gaire resistència, al tenir la important baixa del paralímpic Cardona, i els blaus es van imposar per un clar 0-6, però a la vegada disputat, ja que tots els partits van ser igualats. A la tarda es disputaria el partit clau, ja que de vèncer els badalonins, atraparien als aragonesos i els passarien per l'average particular. I així va ser, els del Titus van sortir amb les idees clares i es van emportar per davant un Helios empetitit. Només Beamonte va saber treure els seus partits endavant, tot i la lluita de Nolis. Lloret va fer el punt clau del partit aixecant un 2 a 1 i 6 a 2 després d'un temps mort. Muguerza, amb 2 punts, va tancar el partit.

El diumenge els blaus es desplaçaven a Iruña (Pamplona) amb els deures fets i amb la confiança necessària per donar la sorpresa. Però no va poder ser, tot i tenir-ho ben a la vora. Un Zugasti inspirat va ser capaç de derrotar els dos millors jugadors del Titus, potser contra pronòstic, en un partit que feia olor d'anar als dobles. Tot i així, el cap de setmana va sortir rodó amb la triple derrota del Vic a Euskadi, que juntament amb l'Almoster ocupen les places de descens (amb 4 victòries) i el CAI que pràcticament ja ha descendit (2 victòries).

A Divisió d'Honor, el primer equip rebia el líder, l'Alacant, que es va presentar sense el seu base, el xilè Moya, que estava disputant els campionats llatinoamericans. Fernàndez i Prados no van fallar contra el debutant Moreno, però ni ells ni Navarro van aconseguir sumar cap punt contra Lillo i Gutiérrez. Amb aquesta derrota i les victòries de La Zúbia i Huétor Vega, els blaus comencen a veure perillar la permanència, col·locant-se vuitens, però encara a 3 victòries del descens.

D'altra banda, a les lligues territorials, el Tariq Badalona ha donat un pas important per aconseguir la primera plaça de Preferent, ja que el seu immediat perseguidor, el Mataró, ha patit una inesperada derrota. Mentrestant, el Forn Bertran continua lluitant per l'ascens a Preferent.