La tercera Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord aterra aquest any al Campus Diagonal Besòs de la UPC

Redacción - 02/05/2018 06:46
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15654

Aquest dimecres, 2 de maig, de 9 a 14 hores, l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est de la Universitat Politècinica de Catalunya (UPC), en el Campus Diagonal Besòs (av. Eduard Maristany, 16, Barcelona) acull la tercera Mostra de Programació i Robòtica dels instituts i centres de secundària del Barcelonès Nord. Fins ara la Mostra s'havia fet a la NAU 3 del Centre Cultural l'Escorxador de Badalona i aquest any canvia gràcies a l'oferiment per acollir-la que ha fet la UPC.

A la Mostra 2018 hi participen nou centres; cinc de Badalona (Badalona VII, Betúlia, Garbí Pere Vergés, Júlia Minguell i Maristes Champagnat); tres de Santa Coloma de Gramenet (Ramón Berenguer IV, Terra Roja i Torrent de les Bruixes), i un de Sant Adrià de Besòs (Manuel Vázquez Montalbán).

La Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord està organitzada pels centres que hi participen, els Centres de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech i del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.