Badanotis, 9 anys al teu costat
Badanotis, 9 anys al teu costat

CB - 14/09/2018 07:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15882

Sembla que va ser ahir... Aquell moment en el qual, després d'un llarg treball de preparació, vaig donar aquest primer clic que connectaria badanotis amb la ciutadania. Un 14 de setembre a primera hora del matí. I d'aquell moment, avui fa 9 anys. Nou anys molt durs, ho haig de dir, em permetreu aquesta llicència i que us parli des del cor.

Nou anys intensos en els quals hi ha hagut moments bons, molt bons; moments molt dolents. Però tots aquests moments, tant els fantàstics, els regulars, fins als més dolents ens han fet camí, ens han permès créixer. Tots han estat d'aprenentatge continu i sempre sense perdre les ganes, la il·lusió i la constància. Crec que el que fa a un mitjà gran són les persones que hi ha darrere. Les persones que han passat per la redacció, les entitats culturals, socials, de tot tipus... que ens han obert les seves portes per conèixer-les de primera mà i servir d'altaveu per a totes elles.

En aquests 9 anys intensos hem aconseguit superar reptes per informar-te des d'un punt de vista periodístic, humà i proper. Construint un mitjà de comunicació alternatiu, elaborant l'agenda de temes des del criteri periodístic, buscant la participació ciutadana, pas a pas, sense presses. Com sempre he dit, "a cuina lenta". Un viatge informatiu on hem treballat per acostar-te l'actualitat més social, per fer valdre la cultura més propera, la nostra cultura, de mica en mica, pas a pas. A vegades hem sigut més al carrer, ens heu vist molt, a vegades menys, quasi desapareguts (aquesta no és la nostra principal feina, molts ja ho sabeu, i hem de treure temps d'on no hi ha per dedicar-li; no obstant la treballem com a tal) Però sempre hem estat aquí, al teu costat.

Aquests darrers anys però no ha estat fàcil. No obstant ha servit per repensar format, adaptar-nos a molts canvis i reafirmar-nos en la nostra essència: la informació social i cultural. De vegades és convenient fer un pas enrere per agafar impuls. I això és el que hem fet. Iniciem una nova etapa fent molt més ressò de l'escena teatral de tota l'àrea metropolitana, les notícies en clau social, les entrevistes i històries de vida amb mirada de dona, les recomanacions culturals de llibres, esdeveniments, el cinema i l'agenda d'actes a través de la web i les xarxes socials entre d'altres. Sense oblidar els vídeo-reportatges.

Moltes gràcies a totes i tots els que, en algun moment heu format part de la vida d'aquest mitjà informatiu. També als que ens ajudeu enviant imatges i informació dels esdeveniments de les vostres entitats, els vostres barris. Sou part important d'un trencaclosques que es fa dia a dia, peça a peça. A totes i tots els redactors i col·laboradors que han passat per aquí moltes gràcies!

Ens veiem per Badanotis! Ens veiem per Internet!

Estem en twitter, facebookyoutubeinstagramGoogle+