El Consell d’Administració de Marina de Badalona SA aprova la licitació de l’hotel del Port al grup C4T- Tourism Business Builders, SL, i signa el contracte que marca l’inici de les obres

Redacción - 08/10/2018 06:33
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15934

El Consell d'Administració de Marina de Badalona SA va aprovar, en la sessió celebrada divendres 28 de setembre de 2018, la licitació de la construcció i gestió de l'hotel del Port i de la plaça adjacent al grup C4T-Tourism Business Builders. El tràmit donava llum verd al tràmit final que permetrà que aquest projecte de ciutat sigui una realitat a finals del 2020: Permetia la signatura del contracte derivat de l' adjudicació que es va rubricar el dimecres 3 d'octubre i que posa el punt i seguit per a l'inici de les obres. El Consell acceptava la proposta elevada des de la mesa de contractació, integrada per l'Ajuntament de Badalona, el Consell Comarcal del Barcelonès i Marina de Badalona, reunida fa uns dies. Recordar que el Ple Municipal de Badalona aprovava per unanimitat en la sessió de juliol el darrer tràmit que havia de passar pel consistori per fer possible el projecte. En el sentit de poder disposar de l'espai per a la construcció de l'aparcament vinculat a l'hotel, que, amb la urbanització de la plaça adjacent, formen una unitat.

La tramitació d'aquestes darreres setmanes clou un seguit de gestions complexes que van començar el 23 de desembre de 2016 quan el grup C4T - Tourism Business Builders, S.L, en col·laboració amb Melià Hotels International, S.A., Acsa Obras e Infraestructura, S.A.U., Jordi Marce Arquitectes, S.L.P.U i BAC Engineering Consultancy Group, SL, obtenien el vistiplau de la mesa per iniciar el procés de licitació del projecte. Durant aquest any i mig ha variat el grup hoteler que gestionarà la instal·lació de Badalona. Si inicialment era Melià Hotels Internacional, en el moment de tancar el procés serà Sallés Hotels el partner amb la constructora i l'equip d'arquitectes. Sallés Hotels és un grup amb un miler de llits propietari de vuit establiments de quatre i cinc estrelles, tres dels quals a la Costa Brava, 1 a l'àrea de l'aeroport del Prat, 1 a l'àmbit de l'aeroport de Girona, 1 a Ciudad Real, 1 a la zona del 22@ de Barcelona, 1 a Màlaga i 1 a Mallorca. Els establiments cuiden especialment els detalls i la gastronomia, estan especialitzats en wellness i han estat guardonats amb diferents premis que valoren la qualitat en el servei. En les properes setmanes es farà un acte de presentació i calendarització del projecte.