Microteatre a les Punxes
Microteatre a les Punxes
Una original proposta per aquesta tardor que consta d'una visita teatralitzada, dues sessions de microteatre i una copa de cava
Clara Bayo - 11/10/2018 10:25
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=15947

Arribem a la Casa de les Punxes, situada a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, on ens rep en Josep Puig i Cadafalch, qui serà l'amfitrió d'una experiència cultural única. Som un grup petit, perfecte per intercanviar opinions i somriures de complicitat. Tal com comença a parlar t'integres totalment en l'època, l'escena i, a poc a poc sense adonar-te, tens un munt d'informació sobre aquest emblemàtic edifici i aguditzes tots els teus sentits per a no perdre detall.

Es tracta del Microteatre a les Punxes. Una original proposta per aquesta tardor que consta d'una visita teatralitzada, dues sessions de microteatre i una copa de cava. Aquesta iniciativa neix de la idea de fusionar la visita a un monument modernista amb la interpretació d'una o més obres teatrals. D'aquesta manera el públic pot gaudir no només d'una visita, sinó del teatre de petit format en un espai privilegiat. I tan privilegiat. Cada racó pren vida gràcies a les magistrals actuacions que allà es desenvolupen.

"El concepte de microteatre es basa en la representació d'obres de teatre breus, d'uns 15 minuts de durada aproximadament, per a grups reduïts i que es representen en espais petits. Gràcies a la limitació de l'espai, el públic s'integra en l'obra, generant una representació molt més intensa que al teatre convencional" expliquen en un comunicat els seus responsables.

L'activitat es durà a terme tots els divendres a partir de les 18.30 hores, des del 19 d'octubre i fins al 28 de desembre 2018. La proposta combina la visita teatralitzada per les diferents sales de la Casa amb la representació de dues obres de microteatre en espais reservats i finalitza amb el tast d'una copa de cava. El preu serà de 30€ i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja.

Vols saber en què consisteix aquesta experiència?

La millor manera de fer-ho és formar part d'aquesta casadelespunxes.com/microteatre

Programació del 19 d'octubre al 2 de novembre

BORN TO BE

Un actor que diu que acaba de néixer troba un funcionari gris i sec. L'actor vol viure alegrement la vida mentre que el funcionari només vol fer la seva feina, però aquest se n'adonarà que no és tan fàcil fer-li entendre a l'actor que viure no és tan senzill com sembla, i que no n'hi ha prou amb néixer per poder seguir amb vida.

COMO LAS CUCARACHAS EN VERANO

Un poble de Castella. Anys 60. Tres dones llanguideixen a l'ombra del porxo d'una estació de ferrocarril mentre esperen l'arribada del tren que s'endurà l'últim home del poble. Durant l'espera, sorgeixen enveges, complicitats, rencors i confessions en les que posen de manifest les debilitats d'aquestes tres dones d'esperit aparentment cast i pur.