Badalona diu Hola al Nadal amb la inauguració de l'arbre de Nadal i l'encesa de llums de nadal al pont del Petroli
Badalona diu Hola al Nadal amb la inauguració de l'arbre de Nadal i l'encesa de llums de nadal al pont del Petroli
Aquests són alguns dels fets més destacats d'un cap de setmana molt nadalenc
Redacción/ Vídeo: CB - 03/12/2018 06:43
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16075

Després de la posada en marxa de la Fira de Nadal a la plaça de la Plana i de l'exposició dels Fanalets Gegants a la Biblioteca de Can Casacuberta, aquest cap de setmana Badalona ha dit Hola Nadal!, amb una successió d'actes i novetats com ara l'encesa de llums al pont del Petroli, una fira al passeig Marítim i el Concert d'Europa FM. A més, de la inauguració de la il·luminació nadalenca a la plaça de la Vila amb un espectacular arbre de Nadal de 12 metres.

A més a més, des del 30 de novembre fins al 6 de gener 5 grans caixes regal visitables per dins guarniran diferents punts de la ciutat. Es podrà assistir a la màgia dels turnemis i a actuacions musicals dirigides a un públic familiar.

Dissabte, 1 de desembre


Fira Hola Nadal

L'Ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats, han donat el tret de sortida a la campanya "Estimem el Nadal a Badalona" amb la Fira Hola Nadal!, situada al passeig Marítim. A partir del pont del Petroli, hi ha hagut més de 500 metres d'activitats de dinamització per a tota la família on es trobava un espai per als infants i un espai per als joves (Connect'Art) amb un programa de tallers, contacontes, batucada i un gran parc infantil per als més menuts i per als més grans.

També hi ha espai per a una fira de Nadal de proximitat amb espais d'artesania, paradetes, productes variats i un espai de restauració amb un regust badaloní. A més, diverses activitats solidàries, música i actuacions en directe a l'escenari.

Inauguració de l'arbre de Nadal


El mateix dissabte s'ha inaugurat la il·luminació nadalenca de la plaça de la Vila. Aquest any, un gran arbre de Nadal de diversos colors que presidirà la plaça, tot just al davant de la Casa de la Vila, que també estarà il·luminada en consonància amb l'arbre. Es tracta d'una estructura cònica de 12 metres d'alçada coronada per una gran estrella, la qual, a més, es podrà visitar el seu interior.

Encesa de llums de nadal al pont del Petroli

El pont del Petroli és un dels punts emblemàtics de la ciutat, i aquest any per primera vegada té una decoració nadalenca.

El Concert Europa FM, presentat per Juanma Romero, i amb l'actuació de l'Álvaro Soler, artista de fama internacional que triomfa amb les cançons El mismo sol, Sofía o La cintura; Blas Cantó, excomponent del grup musical Auryn que ha presentat el seu primer àlbum en solitari, i els DJ més internacionals de la cadena musical: Wally López i Brian Cross, ha estat el colofó final d'un dissabte intens.