El teatre Principal acull la XX edició de la Cantada de Nadales
Un acte organitzat any rere any per l'Associació de Veïns del barri del Progrés amb la participació de més de 400 nens i nenes
Clara Bayo - 15/12/2010 06:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1612

Any rere any, l'Associació de veïns i veïnes del barri del Progrés ha organitzat la Cantada de Nadales, que per aquestes dates, aplega centenars de nens i nenes de diferents escoles de Badalona per donar la benvinguda amb música al Nadal. 

Enguany, a més, la cita ha arribat a la seva vintena edició i amb un canvi d'ubicació, ja que ha passat de celebrar-se en el Pavelló dels Països Catalans per fer-se damunt els escenaris del Teatre Principal.

Així, i encara que aquesta edició tenia menys participació que altres anys, també hi han hagut noves incorporacions com la de l'IES Júlia Minguell i a més, els més de 400 nens i nens procedents de nou escoles de Badalona han sortit a l'escenari per interpretar els temes més coneguts i propis d'aquesta època però també d'altres adaptats més nous. I un acte que es celebrava conjuntament amb el XVI Concurs de Composició de Nadales, on el públic assistent ha esta d'allò més familiar en un nou espai que s'ha adaptat per qüestions de pressupost i de salt de qualitat.

A l'acte, que ha estat organitzat com cada any per l'Associació de Veïns de Progrés i la col·laboració dels Voluntaris Badalona, s'ha fet entrega d'un obsequi a les escoles participants amb motiu d'aquesta vintena edició i també s'ha dut a terme el sorteig d'una bicicleta.