Ses Majestat els Reis Mags d’Orient arribaran al pont del Petroli a bord del vaixell Ciutat de Badalona
Ses Majestat els Reis Mags d’Orient arribaran al pont del Petroli a bord del vaixell Ciutat de Badalona

Redacción - 04/01/2019 06:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16132

Arribada de Ses Majestats al pont del Petroli

Dissabte 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran, un any més, a Badalona per mar a bord del vaixell Ciutat de Badalona.

Un cop arribin al pont del Petroli, a les 16.30 hores (mitja hora abans que l'any passat), els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres fins arribar a les escales del pont on l'alcalde de la ciutat, Álex Pastor, lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

Cavalcada de Reis 2019: la sorpresa dels regals

Enguany, es vol potenciar el món de la sorpresa, aquell moment de nervis i il·lusió que es té abans d'obrir un regal i on tothom s'ha de deixar sorprendre.

Aquest any encapçala la comitiva una comparsa nova, la comparsa dels Fanalets! Com ens recorda la tradició, a la Nit de Reis els nens i nenes sortien al carrer a fer senyals de llum amb fanalets, espelmes i torxes per assenyalar el camí de casa seva als Reis d'Orient. Volien assegurar-se que els Reis els portessin els regals demanats. I així és com ho continuem fent a la nostra ciutat.

Recorregut i horaris de la Cavalcada

La Cavalcada començarà a les 18 hores, a l'avinguda de Pius XII, cantonada amb carrer de Ramiro de Maetzu.

Aquests són, aproximadament, els horaris de pas previstos:

Avinguda de Pius XII cantonada amb Ramiro de Maetzu (18 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19 h), Francesc Macià (19.15 h), Creu (19.30 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 19.45 h), Prim (20 h) i final del carrer d'en Prim (20.15 h).

Carrosses dolces

Enguany tornaran a ser les carrosses dolces, situades a la part del final de la comitiva, les encarregades de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom

Recollida de cartes als Reis

Pel que fa a la recollida de cartes als Reis, a càrrec dels patges reials, els infants podran entregar-les dimarts 2 i 3 de gener, de 17 a 20.30 hores, a la plaça de la Vila.

Per escoltar les músiques que s'han creat per a la Cavalcada, descarregar i enviar la carta als reis, veure el recorregut que faran Ses Majestats i moltes coses més podeu consultar a:www.reisbadalona.cat