Els blaus comencen l'any en plena forma
Els blaus comencen l'any en plena forma

CTT Badalona - 15/01/2019 05:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16145

LA VICTÒRIA DE LA TRANQUIL·LITAT

El primer equip ha començat l'any i la segona volta a casa i amb victòria contra un equip de la part alta de la taula, però que jugarà tota el que resta de lliga sense estranger. Amb els resultats d'aquesta jornada el Sosmatic s'allunya tres partits per sobre del descens, fet que li permetrà afrontar la resta de la lliga amb menys pressió i, potser, donar oportunitats als joves del planter. Fernàndez va ser l'artífex de la victòria local al derrotar a un dels millors jugadors de la lliga com és Brugada (85% i 1.760 punts) en un partit vibrant que es va decidir al cinquè joc.

REFLEX DEL PRIMER EQUIP

El primer filial del club, el Titus, va completar un partit gairebé perfecte a Sant Cugat (6-0, 18-4) i d'aquesta manera s'allunya fins a quatre partits per sobre el descens i mira més cap amunt que cap avall, tot i que la lluita per la fase d'ascens és estèril, ja que per poder-la disputar el primer equip hauria d'aspirar a la Superdivisió. Curiosament, dels 10 partits restants, 7 seran a casa.

EL CHARLOTTE'S ÉS ENCARA MÉS LÍDER

Victòria més complicada de l'esperada a casa del penúltim classificat, el Sant Quirze de Besora, però que va servir per fer debutar al juvenil Montàñez que ho va fer amb una victòria i una derrota. La segona derrota lliguera de Bocanegra va fer trontollar l'equip, però Carrión amb una remuntada en el darrer partit va certificar la victòria. La jornada va deixar encara més líders els blaus amb la derrota del seu immediat perseguidor, el Cardedeu, que ara queda a quatre punts.

BONS RESULTATS A LES LLIGUES PROVINCIALS

El Decathlon Badalona i el Badalona Idiomes van endosar-li un parell de 6 a 0 a l'Esparreguera, els primers per col·locar-se en zona d'ascens a 3a Estatal i els segons per sortir de la zona perillosa a 1a Territorial. A 2a ‘B', victòria important del Turris per seguir en segona posició.

Més informació AQUÍ