Recta final amb bones vibracions
Recta final amb bones vibracions

CTT Badalona - 12/03/2019 05:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16282

EL TITUS TORNA A GUANYAR

Amb el descans del primer equip, en una jornada amb resultats favorables per seguir aspirant a la fase d'ascens a Superdivisió, el protagonisme ha estat per a l'equip de Primera Divisió, que continua lluitant per acabar entre els tres primers. Després de la garrotada rebuda a Olot, els blaus tornaven a presentar la seva tripleta titular a casa contra el Vic, que precisament donava descans al seu millor jugador (4-2). Als badalonins els hi queden tres partits i tots a casa.

VICTÒRIA IN EXTREMIS DEL CHARLOTTE'S

El tercer equip del club va sumar una victòria contra un rival de la part alta de la taula, el Calella, reforçat amb un ex-jugador de Divisió d'Honor com Aitor Puig. Els blaus van haver de remuntar un 1 a 3 advers per forçar els dobles, on novament van haver de remuntar un 0-2. Amb aquesta victòria els badalonins queden a un pas de proclamar-se campions de lliga.

EL DECATHLON, IMPARABLE

Nova victòria a Preferent, 0-6 a Castelldefels, per als joves badalonins que aprofiten el duel entre Sant Cugat (1rs) i Ciervo (3rs) per consolidar-se a la segona plaça. La lliga queda completament oberta, ja que de les tres jornades restants, ara vindran, precisament, el Ciervo i el Sant Cugat a casa i els blaus acabaran la lliga al camp de l'Aliança de Lliçà (9ens).

BONA ACTUACIÓ AL DARRER PROMESES

Els joves de la pedrera badalonina van tenir una gran actuació en la darrera fase del Circuit Promeses de la temporada. Montàñez va ser semifinalista al màxim nivell i Ruescas va fer vuitens, acabant 6è i 17è a la classificació general, de 469 palistes.

Ivan Gómez i Adrià Robles van ser campions dels nivells G i M, respectivament.

Més info AQUÍ