Mireia Belmonte, or en 200 estils, rebrà el premi de 'Millor Nedadora'

Agencias - 20/12/2010 02:21
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1633

La nedadora badalonina Mireia Belmonte ha aconseguit una altra proesa, en conquerir la seva tercera medalla d'or, aquesta vegada als 200 estils, en els Mundials de piscina curta, que s'estan disputant a Dubai.

Belmonte ha invertit un temps de 2.05.73, que significa el rècord d'Espanya i el rècord dels campionats per endur-se el seu quart metall a la cita, després de la plata als 800 lliures, i els ors als 200 papallona i als 400 estils.

La catalana, del CN Sabadell, que està signant una sensacional cita a Dubai, ha rebaixat en un segon la plusmarca aconseguida per Kristy Coventry als Mundials de Manchester del 2008. A més, la nedadora del Sabadell ha batut també el rècord d'Espanya de la distància.

Mireia Belmonte rebrà el títol de 'Millor Nedadora' dels Mundials de piscina curta de Dubai. Segons va declarar el president de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, la Federació Internacional (FINA) ha decidit donar aquest premi a la badalonina que ha sumat tres medalles d'or i una de plata a Dubai.