Escoles de Badalona juntament amb els comerços recullen més de cinc tones d'aliments
Organitzat per Voluntaris Badalona, pretén unir als adolescents de la ciutat en un projecte benèfic
Clara Bayo - 22/12/2010 02:35
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1642

No és la primera vegada que es fa, en quant als alumnes, però tampoc serà l'última, segons explica una de les responsables de la segunda cadena humana per recaptar aliments que ahir va tenir lloc a Badalona, la Roser Petit, professora del Col·legi Badalonès. La pluja va fer que la cadena com a tal no es pogués fer, però tot i això, i gràcies a l'esforç dels Voluntaris Badalona, la recaptació de menjar es va portar a terme igualment. 

En aquest sentit, els alumnes van tornar ahir a fer una recollida d'aliments, després de l'èxit de la primera cadena humana en la qual va participar el Col·legi Badalonés, a finals del mes d'octubre, i gràcies a la qual es van recollir 2100 paquets de menjar, uns 1610 kg d'aliments. Ahir, però, aquesta iniciativa es va fer extensiva a més escoles de la ciutat i també es va sumar l'associació Centre Comerç Badalona. En total, i segons els seus promotors es van recollir més de 5 tones d'aliments; menjars que aniran destinats a famílies necessitades de la ciutat de Badalona. 

A l'acte de recaptació van participar al voltant de  2000 alumnes de les diferents escoles com Maristes, Col·legi Badalonès, Cultural, Nen Jesús de Praga, Salesians, Sant Andreu, Gitanjali, i Minguella. Un acte de generositat que pretén ser una activitat solidària amb la voluntat d’unir als adolescents de la ciutat en un projecte benèfic,  i al que es va afegir el comerç del centre de Badalona perquè segons els seus responsables, "cada vegada hi han més famílies amb dificultats econòmiques, persones que s'han quedat a l'atur i necessiten ajuda". Però també, com a nota positiva, la que li fiquen tant els Voluntaris, com els comerciants i les escoles a accions com aquesta "Badalona és una ciutat molt solidària".