'Time to celebrate', nou single del guitarrista, cantant i compositor Andreu Martínez
'Time to celebrate', nou single del guitarrista, cantant i compositor Andreu Martínez
El pròxim dimarts, 4 de juny a les 21.00 hores, actuarà a la mítica sala 'Luz de Gas' de Barcelona en un concert molt especial que es gravarà en directe
Clara Bayo - 30/05/2019 12:30
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16459

Andreu Martínez va néixer a Barcelona i ha estat aquesta mateixa ciutat la que l'ha vist créixer com a guitarrista, cantant i compositor.

Comença a tocar la guitarra als 15 anys i seguidament emprèn la seva carrera com a músic professional. Als 22 anys es trasllada a Nova York on perfecciona les seves habilitats com a músic. Serà en aquest moment quan s'inspiri per crear i desenvolupar la seva pròpia música.

Al seu retorn dels Estats Units comença la seva carrera com Andreu Martínez, component la seva música i gravant així els seus tres primers àlbums instrumentals. Als 30 anys comença a posar-li veu.

Recentment acaba de publicar 'Time to celebrate'. Un single on ens sorprèn amb un estil més reggae i una veu més esquinçada i madura, i el seu videoclip gravat a diferents localitats de Barcelona.

Lletra i veu a la seva música, obrint-se així un nou camí com a músic cantautor. D'aquesta evolució, neix el seu primer àlbum amb el nom 'Colors' (2010) un àlbum molt singular amb molta fusió i tints progressius. Després arribaria 'TickTock' (2013) definint un estil més acústic i Soul, i 'SidebySide' (2016) un àlbum en directe.

El pròxim dimarts, 4 de juny a les 21.00 hores, actuarà a la mítica sala 'Luz de Gas' de Barcelona en un concert molt especial que es gravarà en directe.