CCOO es manifesta en contra de la pujada del transport públic

Redacción - 23/12/2010 03:25
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=1646

Dimarts a la tarda, membres del CCOO del barcelonès nord van manifestar-se a la plaça de la Vila, tot just davant les portes de l'Ajuntament on s'estava portant a terme l'últim ple ordinari de l'any. El motiu, mostrar la seva disconformitat davant les pujades 'abusives' dels serveis bàsics tal i com va explicar el responsable de política sectorial de CCOO del Barcelonès, Alfons Moya. "Estem en contra dels increments abusius tant de la llum, el gas i del transport públic per exemple".

Aquest últim increment va ser motiu de la pancarta que van alçar per donar visibilitat a la seva disconformitat. "L'any passat el transport públic va pujar el 6'7, pel que fa als títols més utilitzats i el compromís per part de l'EMT i de l'ATM és que per aquest any hi hauria congelació a causa de la crisi i de l'increment abusiu de l'any passat però el passat mes de juliol va pujar un 2% per l'efecte de l'Iva i aquest any torna a pujar un 2'8%. Per tant creiem que això és un atemptat i més en una situació de crisi". 

Des de CCOO asseguren que la pujada del títol del transport públic va en detriment de la promoció d'aquest transport a les ciutats. A més de manifestar-se al carrer també van repartir fulletons on s'explicava la seva disconformitat respecte a la supressió del Govern de Zapatero del subsidi de 426 euros en uns moments de "més necessitats que mai".