Activitats als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge 9 de juny
Activitats als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge 9 de juny

Redacción - 06/06/2019 04:59
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16471

L'Ajuntament de Badalona ha programat per aquest diumenge, 9 de juny, diverses activitats a la ‘Jugatecambiental' dels parcs de Can Solei i Ca l'Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric.

 

Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

El diumenge, 9 de juny, de les 11.30 a les 13.30 h, al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental', s'ha programat el taller Estampació al natural on es podran fer estampats amb elements naturals del parc com ara fulles, branques, tiges o escorça. També, com cada diumenge, hi haurà nombroses activitats a l'espai de joc i descoberta on els més petits trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

 

La ‘Jugatecambiental' del parc de Can Solei i de ca l'Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

 

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric

Per altra banda, també diumenge, d'11.30 a 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, s'hi farà un altre taller, en aquest cas de Dibuix naturalista, també dirigida al públic familiar i on els participants, guiats per un expert, podran aprendre a copsar la natura, les plantes, flors, ocells o papallones mitjançant el dibuix.

 

A més, a l'espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental', hi haurà moltes activitats on els petits podran fer un munt d'activitats lúdiques i creatives.

 

La ‘Jugatecambiental' del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font.

 

 

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar en cas de mal temps.

 

El projecte de la ‘Jugatecambiental' està organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l'Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l'Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

 

Per a més informació podeu trucar a l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.