La temporada de pesca esportiva es reprèn al Port, com cada setembre, el diumenge 8 amb el Campionat de Pesca Infantil
La temporada de pesca esportiva es reprèn al Port, com cada setembre, el diumenge 8 amb el Campionat de Pesca Infantil

Redacción - 03/09/2019 06:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16574

A les 9.00 hores del matí, diumenge 8 de setembre, uns 50 nens i nenes d'edats compreses de 3 a 16 anys es concentraran en el Moll de Capitania del Port Esportiu i Pesquer de Badalona per celebrar, un any més, i ja en van vuit, el Campionat Infantil de Pesca, memorial Miquel Vera.

La cita combina diferents valors que des del Club de Pesca Esportiva Badamar volen aportar a la canalla, com l'assaig i l'error i la recerca de la millor tècnica per atreure els peixos, per coneixe'ls, per saber quines espècies hi ha en aquesta zona en aquest temps i també promoure el valor de la paciència, que és una constant d'aquesta pràctica esportiva. Els nens i nenes, d'una franja d'edat que va dels tres als setze anys separats en dues categories, aniran capturant les espècies, que sempre quedaran vives a través d'una xarxa que les manté a l'aigua però sense deixar-les marxar, fins que a les 13.00h es procedeixi a la pesada. Ja que en aquest concurs guanya qui més peces i pes aconsegueixi. D'una manera àgil es pesaran i un cop valorades les captures es retornen al mar, espai del que hauran sortit només en l'instant de la pesada. I cap a les 13.30h es procedirà al lliurament dels premis i obsequis per a totes i tots els participants.

La data oficial per tancar inscripcions és demà, dimarts 3 de setembre, i s'han de formalitzar a través del portal del Club de Pesca Esportiva Badamar www.badamarpesca.com Inclou bossa de regals per a tots els participants, assegurança, samarreta i esmorzar i la inscripció s'acompanya, gentilesa de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting, de llicència de pesca de la Generalitat per a un període de quatre anys.