La caminada popular 'La Huella Solidaria' celebra la 5ª edició
La caminada popular 'La Huella Solidaria' celebra la 5ª edició
Diumenge 6 d’octubre, el passeig marítim de Badalona serà el punt de partida de la cinquena edició de 'La Huella Solidaria', la caminada popular oberta a persones de totes les edats
Redacción - 06/09/2019 07:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16580

Fa 5 anys que el grup de senderisme a Facebook "Grupo de caminatas de montaña, senderismo y travesías", juntament amb la col·laboració de l'ajuntament de Badalona, va posar en marxa la iniciativa de "La Huella Solidaria, ajuda'ns a caminar a Badalona", amb l'objectiu d'organitzar una activitat lúdico-esportiva, vinculada amb el senderisme i de caire solidari. Durant tots aquest anys, la Huella ha anat guanyant adeptes que, any rere any, participen en aquesta caminada per, d'una banda, divertir-se i gaudir de l'entorn natural del Parc Serralada La Marina, mentre que per l'altra, col·laboren amb els programes d'atenció a la infància vulnerable de Creu Roja.

Els fons recaptats amb les inscripcions es destinen íntegrament per a la infància atesa per Creu Roja al Barcelonès Nord, les famílies dels quals pateixen molt sovint una situació de pobresa crònica. En concret, amb els diners recaptats, es donarà suport a aquestes famílies per a la cobertura de necessitats bàsiques vinculades al retorn a l'escola d' infants i joves que estan cursant educació primària o l'ESO (costos de matrícula, material escolar, llibres de text, AMPA, excursions escolars...). D'aquesta forma, des de Creu Roja es vol combatre l'exclusió escolar d'aquests infants i joves, garantint, així, la igualtat d'oportunitats des de la infància.

A través de les 4 edicions anteriors de "la Huella Solidaria", i gràcies a la participació de totes les persones que any rere any s'hi sumen, ja s'han recaptat més de 12.000€ destinats a la infància i la joventut en risc.

Inscriu-t’hi!

La inscripció a “La Huella Solidaria” és un donatiu de 7 euros. Per fer efectiva la inscripció, podeu fer-la online a través d’aquest enllaç a la pàgina oficial d’inscripcions: http://www.creuroja.org/AP/cm/5873P221L8/5a-caminada-Huella-Solidaria-2019-a-Badalona-.aspx o en efectiu a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord (Av. Alfons XIII, 349) de 8h hores a 15:00h i de 15h a 17h de dilluns a dijous, i de 8 a 15 hores els divendres (fins al 10 de setembre, l’horari d’oficines és només de matins).

Recorregut:

Mantenint la seva essència, la caminada ens portarà pels carrers de Badalona i pel Parc Serralada La Marina, començant el recorregut a La Rambla, passant per la Creu de Montigalà, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra fins tornar de nou al punt de partida: La Rambla.

S’oferiran avituallaments pels caminants, samarreta commemorativa i d’altres regals, tots ells obsequis cedits solidàriament pels col·laboradors i sponsors de l’esdeveniment.

Per a més informació sobre la caminada:

http://www.pereolivares.com/huellasolidaria/

 

Pàgina inscripcions: http://www.creuroja.org/AP/cm/5873P221L8/5a-caminada-Huella-Solidaria-2019-a-Badalona-.aspx