'El maltractament a la gent gran: una realitat silenciada', tema de la sessió de setembre de l’Aula de salut de l’Hospital Municipal de Badalona
'El maltractament a la gent gran: una realitat silenciada', tema de la sessió de setembre de l’Aula de salut de l’Hospital Municipal de Badalona
Les persones que desitgin assistir a la xerrada s’hi han d’inscriure prèviament
Redacción - 06/09/2019 07:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16584

La sala d'actes de l'Hospital Municipal de Badalona acollirà el dimecres 25 de setembre, a les 18.30 hores, la xerrada "El maltractament a la gent gran: una realitat silenciada", que anirà a càrrec de Maria Miguélez, cap de la Unitat de Treball Social de Badalona Serveis Assistencials (BSA).

La gent gran, en ocasions, pot arribar a ser un col·lectiu vulnerable. Amb aquesta sessió informativa volem donar recursos per informar i evitar al màxim possible aquesta realitat silenciada, especialment dins l'àmbit domiciliari. Quins tipus de maltractament hi ha i algunes estratègies d'abordatge, seran els eixos de la xerrada.

Les persones que desitgin assistir a l'acte, que forma part del cicle de conferències Aula de salut. Aprenem de la mà de l'especialista, s'hi han d'inscriure prèviament. Les xerrades d'Aula de salut estan obertes a tothom qui hi estigui interessat, encara que el nombre d'assistents està limitat a l'aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres de 9 a 13 hores- i l'adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat o mitjançant la pàgina web, gràcies a un formulari online disponible a la pàgina principal o a l'apartat l'Agenda de salut.