L’AECC celebra la I Marató de Fitness contra el Càncer de Mama a Badalona
L’AECC celebra la I Marató de Fitness contra el Càncer de Mama a Badalona
L’esdeveniment s’emmarca dins la campanya d’activitats previstes pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama
Redacción - 15/10/2019 12:25
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=16664

La Seu Local de Badalona de l'AECC-Catalunya contra el Càncer organitza, pel dissabte 19 d'octubre, una marató de fitness solidaria, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama.
L'esdeveniment se celebrarà a La Plana de Badalona a les 10.30 h i s'espera la participació massiva de dones i homes. L'entrada costa 5 € i inclou una polsera solidària. Tots els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.
Els assistents podran gaudir de Body Combat, Ioga i Zumba. Tota una marató de fitness oberta al públic, divertida i amb molta energia.

Programa Marató de Fitness


10.30 h: Body Combat a càrrec de Duet Sports Màgic Badalona
11.25 h: Zumba a càrrec de Dona Fitness BDN
12.20 h: Ioga a càrrec de Badalona Fitness

Un acte solidari i esportiu que tenen com a objectiu conscienciar a la població de la importància de la prevenció, així com del tractament psicològic i social, ja que a diferencia d'altres tumors, aquesta malaltia té un impacte psicològic més elevat sobre tot en dones, pel component de feminitat que representa patir-lo.

L'activitat, que compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Badalona, Duet Sports Màgic Badalona, Dona Fitness BDN i Badalona Fitness, s'emmarca dins la campanya organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el mateix dissabte 19 d'octubre.

Sobre l'AECC

L'AECC és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 66 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

L'AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Avui en dia, és l'entitat social que més fons destina a investigar el càncer amb 56 milions d'euros destinats a 334 projectes en desenvolupament des de 2011. Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compte amb més de 23.371 persones voluntàries, 317.399 socis i 845 professionals. Durant el 2017, l'AECC ha atès a 429.390 persones afectades per la malaltia.

L'AECC de Barcelona, amb seu a Travessera de les Corts, 268 (Barcelona), gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d'actuació. L'AECC de Barcelona és present actualment en més de 90 municipis de la província.

Els objectius principals de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer són: el suport al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient; aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l'entitat.